NL FR EN
Reserveer online ecologisch advies
#File 1103f0b8d71ed
#File 1103f286e3162
An heeft een doctoraat in de Ecologie en is al meer dan 20 jaar actief in natuurbehoud en -herstel in Europa, Afrika en Azië. Ze studeerde in December 2023 af als Ecologisch Adviseur na een 2-jarige opleiding in Ecologische Tuin- en Landschapsinrichting bij Inverde (ETLI). Een boeiende aanvulling van haar kennis en ervaring als ecoloog. Tijdens dit traject ging ze samen met haar partner, Frank aan de slag in eigen tuin om meer inheemse bloemen een plekje te geven en zo meer insecten en vogels te lokken. An houdt van fotografie en zorgt voor de sociale media en blog.
 
Frank is bio-ingenieur, dronepiloot en informaticus. Hij focust zich op al wat lekkers is in de tuin. Je vindt hem dan ook vaak in de moestuin en bij de bessenstruiken. Frank zit momenteel in het tweede jaar van een opleiding natuurlijk moestuinieren bij Cercle des Naturalistes de Belgique (CNB). Frank verzorgt ook het grafisch aspect van IMBY en zorgt voor de technische ondersteuning van de website, blog en nieuwsbrief. Hij is ook een getalenteerd dronepiloot met ervaring in luchtfotografie.  
 
An en Frank gingen samen aan de slag in hun eigen tuin na hun verhuis naar Andenne (Provincie Namen) in 2020. Een strak gazon met een paar fruitbomen vormden ze om tot een ware ecologische oase met een poel, bloemenweide, meer struiken, veel bessen en borders met vaste planten. Je leest er meer over in de eerste blog. Sinds 2021 geven ze ecologisch tuinadvies aan vrienden en familie. Daar zetten ze nu ook professioneel op in om meer mensen te laten genieten van hun tuin, waar de natuur ook welkom is. 
Contacteer ons
Ben je geïnteresseerd in onze aanpak, heb je een dringende vraag of wil je vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Contacteer ons en wij antwoorden je zo snel mogelijk!
Nieuwsbrief
Wil je op hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze 3‑maandelijkse nieuwsbrief.
Ecologisch adviseur - Trained by Inverde Le réseau nature Velt
Azuria Drone Entity Island stories of change