NL FR EN
Reserveer online ecologisch advies
 
Ecologisch tuinieren met én voor de natuur
20210711_140133.jpg
Welkom bij IMBY -In My BackYard- een adviesbureau voor ecologische en klimaat-bestendige tuinen en landschappen. Waar NIMBY - ‘Not In My BackYard’ - eerder een tegenbeweging is, willen we met IMBY net een positief verhaal brengen. Wij vormen graag jouw tuin om tot een groene oase waar je ten volle van kan genieten én waar de natuur ook een plek krijgt. We werken liefst met inheemse planten. Het zijn net deze planten die vele vlinders, bijen, vogels naar je tuin lokken en die het beste aangepast zijn aan ons klimaat.
Iedereen wil graag een mooie en leuke tuin, met niet te veel onderhoud. Steeds meer mensen hebben interesse en goesting om onze natuur een handje te helpen. Het leuke is dat dit in een ecologische tuin perfect kan samengaan. Ook kleine ingrepen kunnen een groot verschil maken voor de natuur. Als ook jij graag zelf aan de slag wilt, maar niet goed weet waar te beginnen, dan helpt IMBY je met ecologisch advies op maat. Lees er alles over in onze diensten. Ook voor bedrijven en gemeentes zijn we beschikbaar voor advies om groene ruimtes natuurvriendelijk in te richten.  

Jouw tuingeluk is onze prioriteit en onze inspiratie halen we uit de natuur.
20220621_064837.jpg
De tuin in beweging is een 'gemoedstoestand' die de tuinman ertoe brengt meer te observeren en minder in te grijpen. Doe zoveel mogelijk mét de natuur, en zo min mogelijk tegen.
Gilles Clément
Landschapsarchitect, tuinier, plantkundige en schrijver
Contacteer ons
Ben je geïnteresseerd in onze aanpak, heb je een dringende vraag of wil je vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Contacteer ons en wij antwoorden je zo snel mogelijk!
Nieuwsbrief
Wil je op hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze 3‑maandelijkse nieuwsbrief.
Ecologisch adviseur - Trained by Inverde Le réseau nature Velt
Azuria Drone Entity Island stories of change
Hoe ecologisch is je tuin?
Doe de test!