NL FR EN
Reserveer online ecologisch advies

Beplantingsplan

Voorbeeldvragen
· Zijn er moeilijke hoekjes in de tuin waar niets groeit en die je anders wil aanpakken?
· Wil je graag wat meer kleur in de tuin met liefst zo lang mogelijk bloemen?
· Wil je graag één of meerdere borders vaste planten aanleggen die lang mooi blijven?
 
Onze aanpak
Wij volgen het principe ‘de juiste plant op de juiste plaats’. Zo ben je zeker dat het werkt in jouw tuin. Wij geven voorrang aan inheemse planten omdat die het beste groeien in ons klimaat, robuuster zijn tegen plagen en het meeste insecten aantrekken. We blijven uiteraard flexibel als jij dit graag wil combineren met cultivars of exotische planten. Jij geeft je voorkeur aan qua kleur, hoogte, bloeiperiode en we gaan hiermee aan de slag.
 
Tip: Aanplanten en inzaaien gebeurt idealiter in de herfst, maar kan ook in de lente, contacteer ons dus zeker op tijd als je snel resultaat wilt.
 
Wat krijg je van ons
  • Een beplantingsplan (tekening) met: soortenlijst van de planten, plantmaten, eenheidsprijs per plant, aantallen voor de specifieke oppervlakte en plantafstand, prijsindicatie
  • Een plan van aanpak (technische uitleg voor de uitvoering)
  • Een onderhoudsplan om het gewenste eindbeeld te behouden
Hiermee kan je perfect zelf aan de slag. Als je wil leveren wij de planten, zetten we ze uit en plant jij ze. Of we voeren alles voor je uit: van aankoop tot aanplant. Jij geeft precies aan wat je wil.
Contacteer ons
Ben je geïnteresseerd in onze aanpak, heb je een dringende vraag of wil je vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Contacteer ons en wij antwoorden je zo snel mogelijk!
Nieuwsbrief
Wil je op hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze 3‑maandelijkse nieuwsbrief.
Ecologisch adviseur - Trained by Inverde Le réseau nature Velt
Azuria Drone Entity Island stories of change